Hem » Majas Cottage – en fröjd för ögat
MAJA2

Majas Cottage – en fröjd för ögat

by Nils Steen

När du vill handla och äta mat på samma gång kan du ta en tur till Majas cottage. Här serveras mat för den som är hungrig och så är det gårdsförsäljning. Men det stannar inte där. Konferenser, bröllop, fester och en helt vanlig dag med mycket mys och inspiration är det som kännetecknar Maja cottage. 

Snabbfakta om Majas Cottage

Namn Majas cottage
InriktningBistro, webbshop, gårdsbutik, konferens, fest, bröllop, grossist
MiljöLantlig
Mat Fisk, kött, vegetariskt
AdressLorendals gård. Eskilstorps Ängaväg 2-36, 235 91 Vellinge 

Majas Cottage – med känsla för ljus

Majas cottage lyktor är kända för att sprida ljus och glädje. Inte bara genom sin funktion utan för att en del av intäkterna går till barncancerfonden. Varje kollektion med Majas cottage ljuslykta är framtagna med en innerlighet om hopp och styrka för att hjälpa alla de som drabbas av cancer, i första hand barn. Pengarna som donerats är uppe i stora summor. 

Du som privatperson och företagare kan göra skillnad när du är med och köper ljuslyktor på Majas cottage i Vellinge. Att bli Majas cottage återförsäljare innebär att du säljer det som är signifikant för ljuslyktan från Majas cottage. Du bidrar på så sätt till att alla barn får en drägligare tillvaro i sin kamp mot cancer. Inte helt illa, eller hur?

Majas cottage och Avicii  – texter och ljus

När du besöker butiken och letar bland ljuslyktorna kommer du kunna hitta texter som är inspirerade från Avicii. Det är ett sätt att hedra denne artist. Att sprida ljus över världen kan man göra medan man lever men det kommer an på några att göra det även efteråt på ena eller andra sättet. Avicii Majas cottage är en serie som inte lämnar många oberörda. 

Majas Cottage – mixad stil och unik miljö

När du vill ge dig själv en extra härlig dag kan du åka till Majas cottage och spendera den där i en lyxig och lantlig miljö. Du får en härlig stund med mat och dryck i deras bistro. Majas cottage lunch går inte av för hackor. Kanske tar du en sväng in i affären och hittar rea om du har tur. 

Några signifikanta stilar på alla Majas Cottage varor 

  • Orientaliskt
  • Rustikt 
  • Industriellt
  • Stilrent och skandinaviskt 

Det är en skön mix av lantligt och rustikt, som möter dig inne i butiken. Du hittar det orientaliska och det skandinaviska som gifter sig i en unik kombination. Kläder och interiör samsas om utrymmet och ger dig inspiration till en helt ny stil eller ideer om att lägga till något extra för att piffa upp ditt hem. 

Det finns gott om smakfullt designade Maja cottage muggar, och du får lätt en dos av Majas cottage happiness när du strosar omkring i den härliga och inspirerande gårdsbutiken. Ett ställe för en heldag då du får både god mat och en möjlighet att handla ljuslyktor som ger pengar till barncancerfonden. Ett win win på flera plan.

Majas Cottage  – bistro och meny

Det är alltid möjligt att beställa mat för avhämtning på Majas bistro. Ska du äta på plats är det bäst att du bokar bord så du säkert får en plats den dag du tänkt dig åka dit. Kolla upp öppettider till gårdsbutiken i Vellinge i förväg.

På bistrons meny kan du alltid hitta veckans vegetariska. Den följs av olika smakfulla rätter som består av kyckling, fisk, kött och skaldjur. Det finns alltid en hamburgare och pommes frites för dig som så önskar. Sallader och toasts serveras också för att alla smaker ska kunna tillfredsställas. 

På barnmenyn står det självklart den säkraste rätten. Pannkakor med grädde och sylt är såklart det säkraste kortet och utöver det kan du hitta en lite mer bastant kycklingrätt. 

Related Articles