Hem » Filip bonde söker fru – Allt du behöver veta

Filip bonde söker fru – Allt du behöver veta

by johansundkvist

I programmet bonde söker fru från 2021 dejtade bonden Filip flera tjejer under programmets gång. En av kvinnorna var Ellinor Eke-Göransson som Filip efter programmet blev tillsammans med efter ett kort förhållande med en annan kvinna som var med i programmet, nämligen Lina Larsson.

När det tog slut med Lina kontaktade Filip, Ellinor som var hans andraval i slutrundan av bonde söker fru.

Nu har paret gjort slut efter ungefär ett år tillsammans. Enligt Ellinor var det ett av hennes bästa år i livet men också ett svårt år med mycket sorg och smärta.

Filip i bonde söker fru

Många av tittarna till bonde söker fru blev överlyckliga när de fick höra att Filip bonde söker fru hade valt Ellinor till slut. Det var många som tyckte att de passade bäst tillsammans. De tyckte även att det såg ut som om Filip hade ångrat sitt val under det sista programmet.

Men nu har alltså paret gjort slut och det har varit tyst från ex-paret under en tid. De har inte velat prata om vad som hände och varför det tog slut.

För inte så länge sedan tog Ellinor avstånd från Filip genom att ta bort honom från Instagram. Filip gjorde detsamma vilket tyder på att ex-paret kanske inte hade de så bra som många trodde.

Related Articles